از میان انبوه امکانات فیسبوک، یکی مربوط به رصد و اشتراک‌گذاری موقعیت جغرافیایی شما می‌شود. به این ترتیب این شبکه اجتماعی به دوستان و خانواده شما از محل تقریبی شما خبر می‌دهد و کسانی در نزدیکی شما را برای دوستی پیشهاد می‌کند.

اگر چه این امکان برای خدمات بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما در نهایت این یعنی فیسبوک تمام حرکات شما را ثبت و ضبط می‌کند. اگرچه این موضوع عموما مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما برای غیر فعال سازی حالت‌های مختلف آن می‌توانید از آموزش‌های قرار گرفته در این پست استفاده کنید:

چطور جلوی رصد فیسبوک را در آیفون و آیپد بگیریم

بهترین راه برای اینکه سیستم رصد فیسبوک را کاملا از کار بندازید، استفاده از اپلیکیشن این شبکه اجتماعی بر روی موبایل است:

  1. اپلیکیشن Settings را در گوشی آیفون یا آیپد خود باز کنید
  2. به Privacy بروید
  3. گزینه Location Services را انتخاب نمایید

  1. فیسبوک و سپس گزینه Never را انتخاب کنید

به این ترتیب تمام رصدهای موجود حذف شده و پیشینه موقعیت‌های شما نیز پاک می‌شود و از این پس هیچ اطلاعاتی در این براه ثبت نمی‌شود.

جلوگیری از ذخیره تاریخچه موقعیت شما در فیسبوک

اگر از امکاناتی مثل دیدن موقعیت دوستان نزدیک به خود یا چیزهایی از این دست خوشتان می‌آید، می‌توانید حداقل ثبت و ضبط تاریخچه موقعیت‌های خود را غیر فعال کنید تا اینکه دیگر یک لیست از مناطقی که در آن حضور داشته‌اید وجود نداشته باشد. البته در این مورد می‌توانید گزینه مربوط به تارخچه موقعیت را خاموش کرده و دیگر امکانات را روشن نگه دارید.

  1. به اپلیکیشن فیسبوک در آیپد یا آیفون بروید
  2. برگه More را باز کنید
  3. به پایین صفحه بروید تا به Setting برسید

۰۴٫ Account Settings و سپس Location را انتخاب کنید

حالا کلید  Location History را خاموش نمایید

چطور تاریخچه اطلاعات موقعیت مکانی را در فیسبوک پاک کنیم

حالا که یاد گرفتیم چطور جلوی ثبت اطلاعات را بگیریم، وقتش رسیده تاریخچه‌ای که تا الان باقی مانده را پاک کنیم. برای این کار مسیر ساده‌ای در پیش دارید:

  1. اپلیکیشن فیسبوک را باز کرده و به برگه More بروید
  2. به پایین صفحه رفته تا به Setting برسید
  3. ابتدا بر روی Activity Log و سپس Filter تپ کنید
  4. حالا Location History را انتخاب نمایید
  5. با انتخاب Clear Location History پیغامی ظاهر می‌شود که باید آن را Confirm کنید تا در نهایت تاریخچه اطلاعات به کلی پاک شود.

چطور جلوی به اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود با دوستان فیسبوکی را بگیریم

شاید تنها چیزی که برای شما مهم باشد، جلوگیری از انتشار موقعیت مکانی خود با دوستان و اهل خانواده است. برای جلوگیری از این قضیه نیز مسیری ساده در پیش دارید که در زیر برایتان شرح داده‌ایم:

  1. برنامه فیسبوک را باز کنید
  2. به برگه More رفته اسکرول کنید تا به Setting برسید

  1. ابتدا Account Settings و سپس Location را انتخاب کنید

  1. حالا با انتخاب Nearby Friends می‌وانید کلید مربوط به Nearby Friends را خاموش کنید.

3 نظرات

یک پاسخ بنویسید

لطفا نظر خود را بنویسید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید